Vacatures

Gepubliceerd op 20 november 2019

Gezocht: Uitgever (zsm, Heerenveen)

Royal Jongbloed is op zoek naar een Uitgever.

Royal Jongbloed is gevestigd in Heerenveen en bestaat uit een grafisch bedrijf en een uitgeversgroep. Het grafisch bedrijf is wereldwijd marktleider in het verwerken van uiterst dunne papiersoorten. De uitgeverij publiceert onder andere Bijbels, boeken, educatieve materialen en magazines. Daarnaast richt Royal Jongbloed zich op het vermarkten van digitale concepten en van de dwarsligger®, het boekconcept waarvan Royal Jongbloed de uitvinder is. Bij Royal Jongbloed werken ongeveer 100 medewerkers.

Royal Jongbloed wil de beste drukker en uitgever zijn voor de christelijke markt. De organisatie werkt ambitieus aan haar toekomst en heeft hierbij een duidelijke koers uitgestippeld. Klantgerichtheid, verdere professionalisering en continue innovatie spelen hierin een belangrijke rol.

Royal Jongbloed werkt voor verschillende denominaties. De uitgeverij en het grafisch bedrijf werken voor elkaar, maar ook onafhankelijk van elkaar. Royal Jongbloed werkt nauw samen met verschillende partners in de uitgeverijwereld.

Plaats in de organisatie
De uitgever die wij zoeken wordt verantwoordelijk voor het reformatorische fonds Groen. Onder dit fonds vallen boeken met thema’s als theologie, zingeving, filosofie en dagboeken. Ook andere uitgeefproducten, zoals het magazine Stel, kunnen onder dit fonds vallen.

Lees hier verder.

Bron: Jongbloed

Reacties
Back to Top ↑