Vacatures

Gepubliceerd op 8 december 2019

Gezocht: Communicatietalent (15-12, A’dam)

Leef jij op als je creatieve content mag creëren? Streef jij graag naar verbetering en lijkt het je wat om aan de slag te gaan in een in een organisatie die zich inzet voor mens en maatschappij? Dan hebben we een leuke baan voor je!

Voor de afdeling communicatie van de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA) zijn we op zoek naar een Communicatietalent (m/v)* voor 16-18 uur per week.

Dit ga je doen
Als communicatietalent zet je de PKA (online) op de kaart. Met jouw frisse blik bedenk je wekelijks creatieve en effectieve sociale media-uitingen om onze activiteiten te promoten en mensen te inspireren en te prikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de website protestantsamsterdam.nl en werkt mee aan de campagnes rondom Pasen, Kerst en Preek van de Leek. Tot slot ga je samen met de rest van het team aan de slag met de herziening van het communicatiebeleid van de PKA om het “merk kerk” kracht bij te zetten. Genoeg te doen dus!

Je werkomgeving
Een prachtig en bruisend grachtenpand in hartje Amsterdam en een achtertuin voor zomerse openluchtvergaderingen. Je team bestaat uit vier enthousiaste collega’s (Wilfred, Suzanne, Baukje en Hanna) die zich onder andere inzetten voor het blad Kerk in Mokum, publicaties in de nieuwsmedia, de interne nieuwsbrief organisatie van evenementen zoals Preek van de Leek. Naast het team communicatie werk je direct samen met 12 topcollega’s van de afdeling HR, Jeugd, Financiën en Management. Als collega’s houden van nieuwe en verrassende ideeën (en taart), zijn we betrokken bij elkaar en zijn we uiteraard heel gezellig.

Wil je meer weten over de PKA? Kijk dan op protestantsamsterdam.nl

Dit krijg je
Een creatieve en uitdagende functie op de mooiste werkplek van Amsterdam: de Corvershof. We bieden je flexibele werktijden, veel ruimte voor jouw ideeën en een mooie groep collega’s met hart van elkaar en de stad Amsterdam. Daarnaast krijg je een aanstelling voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris ligt tussen de € 2373 en € 3262 bruto per maand (fulltime basis). Daarbovenop krijg je 8% vakantiegeld en een 13e maand. Je ontvangt een reiskostenvergoeding conform de arbeidsvoorwaardenregeling van de PKN.

De functie is beschikbaar per 15 januari 2020.

Dit ben jij
– Je hebt een vlotte pen én oog voor mooi en passend beeld;
– Je bent proactief en daadkrachtig;
– Je bent creatief en initiatiefrijk;
– Je denkt graag in mogelijkheden;
– Je bent een team player, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag;
– Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.

Enkele jaren relevante werkervaring, ervaring met beeldbewerking (Photoshop/InDesign) en kennis van WordPress is een pre.

Enthousiast geworden?
Stuur je leukste brief en je cv uiterlijk 15 december naar vacature@protestantsamsterdam.nl. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 18 december.  

Voor vragen kun je contact opnemen met Wilfred via wilfred.scholten@protestantsamsterdam.nl of 06 51835852

* Wil je meer dan 16 uur per week werken? Goed nieuws! We zoeken ook een Communicatietopper bij ons nieuwste project ‘School of Faith Amsterdam’. Het combineren van de functies is mogelijk (maximaal 34 uur in totaal).

Reacties

Tags:
Back to Top ↑