Klussen

Gepubliceerd op 25 maart 2020

Gezocht: Geestelijk verzorger (Amsterdam)

Voor hospice Bardo is Amstelring op zoek naar een Geestelijk verzorger voor 8 uur per week.

Werkplek
Bardo, gelegen in het centrum van Hoofddorp grenzend aan de mooie natuur van de Geniedijk, biedt hospicezorg in een schitterend daartoe uitgerust gebouw. Een team van verpleegkundigen en geschoolde vrijwilligers geven 24 uur per dag palliatief terminale zorg aan mensen die weten dat zij gaan sterven.

Naast de zorg in het hospice biedt Bardo ondersteuning in de thuissituatie en geeft Bardo voorlichting en scholing. Het ontwikkelen en overdragen van kennis en kunde is een belangrijke speerpunt dat samenkomt in het Leerhuis van Bardo. Daarom draagt Bardo ook bij aan onderzoek en dan met name onderzoek gericht op het psychosociale, spirituele en maatschappelijke domein.

De wensen en zorgbehoefte van de gast (en zijn naasten) staan centraal bij de zorgverlening. De ambitie van Bardo is om de zorg en overige dienstverlening continu te verbeteren en verder te ontwikkelen. De totale dienstverlening en de bijbehorende ondersteuning wordt geleverd door een klein, enthousiast en betrokken team.

Bardo is een lerende organisatie: Klantgerichtheid, professionaliteit en samenwerken worden gezien als belangrijke kwaliteiten voor alle professionals en vrijwilligers, dat vergt dan ook een leergierige en actieve bijdrage.

Amstelring staat voor 400 jaar liefdevolle ouderenzorg. Met ruim 3000 mensen zetten we ons elke dag in om duizenden ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen. Of het nu is in een van onze 23 verpleeghuizen in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg, in een van onze 52 teams in de wijk of als onderdeel van onze multidisciplinaire Behandelgroep. Een hand op de schouder of een glimlach, de waardering die we hiervoor terugkrijgen is goud waard!

Bij Amstelring hebben we liefde voor het vak, koesteren we vrijheid en zelfstandigheid en willen we niet stilstaan! Herken jij jezelf hierin? Lees eens verder: Daarom Amstelring.

Functie
Stichting Bardo is, gezien het vertrek van de huidige collega, op zoek naar een geestelijk verzorger. De geestelijk verzorger maakt deel uit van een multidisciplinair team. De werkzaamheden betreffen: 

– Begeleiden van maximaal 10 patiënten en hun naasten 
– Deelname aan het MDO: 2 keer per week een half uur
– Begeleiden van intervisie en moreel beraad met het zorgteam
– Begeleiden van vieringen, zoals herdenkingsbijeenkomsten
– Meedenken over visie Leerhuis, ontwikkelen en geven van scholing, bijdragen aan onderzoek

Profiel
Geschikte kandidaten herkennen zich in het volgende profiel:

– Je hebt een WO werk- en denkniveau
– Je hebt bij voorkeur een 3-jarige master afgerond: TST (katholiek), PThU (protestant) of UvH (humanist) 
– Je bent SKGV-geregistreerd
– Je hebt ervaring cq affiniteit met zorg in de laatste levensfase
– Je hebt ervaring met kwetsbare mensen met diverse spiritualiteiten
– Je hebt kennis van verschillende religies, rituelen en symbolen 
– Je beschikt over een antenne voor emoties en sfeer
– Je kunt je kwetsbaar opstellen en durft je te laten raken
– Je put uit eigen spiritualiteit/zingeving en kunt die, waar gewenst, expliciteren
– Je hebt ervaring met scholing van professionals en/of vrijwilligers
– Je hebt een onderzoekende houding
– Je kunt beleid op het terrein van zingeving/spiritualiteit ontwikkelen

Wij bieden
De functie is voor 8 uur per week (verdeeld over tenminste twee dagen). Salariëring FWG 60, conform CAO VVT. Een boeiende baan in een collegiale en dynamische werkomgeving. Als geestelijk verzorger kom je in dienst van Stichting Amstelring Groep en werk je expliciet voor Stichting Hospice Bardo. Je kan rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenregeling, fietsplan, reiskostenvergoeding en aantrekkelijke personeelskortingen op verzekeringen, theaters en concerten. Bovendien bieden wij diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd
Wil je aan de slag in deze functie? Reageer dan online via de button ‘solliciteer’.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Simone Koops-Ouwerkerk, directeur-bestuurder Stichting Bardo, skoops@hospicebardo.nl, 020-3334726

Bron: Bardo/Amstelring

Reacties

Tags:
Back to Top ↑