Vacatures

Gepubliceerd op 26 maart 2020

Gezocht: Geestelijk verzorger (Amsterdam)

Amstelring is op zoek naar een Geestelijk Verzorger voor 24 – 36 uur per week.

Werkplek
Amstelring is een vernieuwende organisatie waar gewerkt wordt met kleine, zelforganiserende teams, die met elkaar zorgdragen voor kwaliteit van leven, op basis van gelijkwaardigheid en met respect voor ieders professionele verantwoordelijkheid en rol.

De Amstelring BehandelGroep is een organisatieonderdeel binnen Amstelring, die intra- en extramuraal haar diensten biedt in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en omstreken. Je zult werkzaam zijn voor locaties Het Hoge Heem 20 uur), Rozenholm (10 uur) en eventueel Jatopa (4 uur) en Noord Hollandstraat (3 uur). Wanneer nodig ben je ook bereid om op een andere locatie te ondersteunen.

Meer informatie over Amstelring, de locaties en de BehandelGroep kun je vinden op de website: www.amstelring.nl

Functie
Als Geestelijk Verzorger biedt je begeleiding en ondersteuning op het gebied van zin- en betekenisgeving en op basis van de geloofs- of levensovertuiging van de individuele cliënt en/of diens naasten.

Je levert een bijdrage aan de ethische reflectie en morele ontwikkeling rond de zorg, waarbij je aandacht hebt voor zowel de cliënt als de hulpverlener. Je bevordert het zorgklimaat door aandacht te hebben voor spirituele, levensbeschouwelijke en ethische aspecten. Je staat open voor rituelen rond leven en sterven.

Naast je individuele functie binnen de locatie maak je deel uit van de vakgroep geestelijk verzorging en lever je een bijdrage in visieontwikkeling, waardevolle zorgverlening en moreel beleid.

Profiel
– De functie vereist een voltooide academische opleiding geestelijke verzorging of humanistiek.
– Affiniteit met en kennis van het organiseren van christelijke vieringen (in Het Hoge Heem en Rozenholm).
– Opname in het Kwaliteitsregister voor Geestelijk Verzorgers strekt tot aanbeveling.
– Je hebt een open houding ten opzichte van andere levensbeschouwingen.
– Je hebt een heldere visie op Geestelijke Verzorging in deze tijd (zowel intra-als extramuraal) en een innovatieve instelling met betrekking tot het aanbod van Geestelijke Verzorging.
– Je kan goed prioriteiten stellen.
– Je bent een teamspeler die in staat is om binnen de verschillende zorgteams en in multidisciplinair verband op een geïntegreerde wijze samen te werken.
– Je hebt een flexibele werkhouding, je bent vriendelijk en hartelijk, je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een juist ontwikkeld empatisch vermogen.
– Het is een pré als je over een eigen auto bezit in verband met de diverse locaties. 

Wij bieden
Een uitdagende baan en een prettige werksfeer: Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid, respect en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.

Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden geregeld volgens de CAO. Daarnaast bieden we een aantal mooie extra’s zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een fiets- en sportplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.

Geïnteresseerd
De functie is voor 24 – 36 uur in de week en kan fulltime of door twee parttimers worden ingevuld. Hebben we je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!
– Direct solliciteren? Klik op de button en solliciteer via onze website.
– Meer informatie? Neem contact op met Rita Braam, locatiemanager Rozenholm en Het Hoge Heem, T: 06-24118144 of rbraam@amstelring.nl of Ria van Neerbos, Geestelijk verzorger, rneerbos@amstelring.nl

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit is alleen van toepassing op externe kandidaten.
Deze advertentie wordt tegelijkertijd zowel intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben conform de daarover gemaakte afspraken voorrang bij sollicitaties.

Reacties

Tags:
Back to Top ↑