Vacatures

Gepubliceerd op 24 maart 2020

Gezocht: Geestelijk verzorger (8-4, Leiden)

Topaz is op zoek naar een Geestelijk verzorger voor 15 uur per week.

Ben je onze cliënten graag tot steun? Bij Topaz ben je van harte welkom!

Als geestelijk verzorger begeleid je mensen bij zingevings- en levensvragen en spiritualiteit in kwetsbare situaties. Je verleent geestelijke verzorging en pastorale begeleiding aan cliënten, mantelzorgers en medewerkers volgens ons motto: “het hele leven telt”. Als geestelijk verzorger ben je er voor alle cliënten en kun je inspelen op de diverse achtergronden. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de woon-zorgvisie en ethische vraagstukken, participeert in de vakgroep Geestelijke verzorging Topaz en onderhoudt contact met kerken en andere levensbeschouwelijke instellingen. Daarnaast betrek je vrijwilligers die betrokken zijn bij de geestelijke verzorging en ga je voor in en organiseer je kerkdiensten en herdenkingsbijeenkomsten. We zijn op zoek naar een collega voor de locatie Haagwijk (15 uur/week).

Wat breng je mee?
Jouw werkervaring, professionalisme en inlevingsvermogen maken dat je bij jouw directe collega’s wordt gewaardeerd als gesprekspartner, bewoners zijn blij als jij binnenkomt.

Naast de competenties samenwerken, flexibiliteit, veerkracht en kwaliteitsgerichtheid blijkt uit jouw profiel dat jij beschikt over:

– Een afgeronde academische opleiding of gelijkwaardige opleiding theologie of geestelijke verzorging / levensbeschouwing;
– Je bent lid van de VGVZ en ingeschreven in het kwaliteitsregister SKGV;
– Kennis van en affiniteit met geestelijke verzorging binnen de verpleeghuis-of verzorgingshuiszorg;
– Invoelend vermogen en de bereidheid om met alle cliënten om te gaan ongeacht hun levensovertuiging;
– Gelet op de huidige bewoners van de locaties en de samenstelling van het team geestelijk verzorgers gaat de voorkeur uit naar een protestantse of rooms-katholieke kandidaat.

Een baan die veel biedt
– Een enthousiaste vakgroep geestelijke verzorging die werkt op basis van een recent vastgestelde beleidsnota dat ruimte schept voor creativiteit en groei;
– Topaz biedt je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT;
– Het salaris voor deze functie is afhankelijk van de ervaring en bedraagt maximaal € 4.583,96 (FWG 60) op basis van een 36-urige werkweek;
– Daarboven ontvang je een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
– Een ruim aanbod aan opleidingen;
– Collectiviteitskorting op verschillende zorgverzekeringen en kortingen op inboedel-, reiskosten-, of autoverzekering en er zijn leuke extra’s zoals ons fietsplan en kortingen bij onder andere musicals, films, musea, restaurants en hotels;
– Ook kun je deelnemen aan activiteiten die goed zijn voor je gezondheid, zoals een hardloopclinic en workshops mindfulness.

Wij zijn Topaz
Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu definitief bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. We zijn geïnteresseerd in het hele verhaal; hun complete levensgeschiedenis. Alleen op die manier, als we weten wie ze zijn en waar ze blij en gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij ze past. Dat betekent dat ook het hele leven van onze medewerkers belangrijk is. Alleen als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kom je tot je recht en kun je echts iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling en helpen we je om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Meer weten of solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Janco Wijngaard, geestelijk verzorger, bereikbaar op 06 – 822 68 487. De sluitingsdatum is woensdag 8 april 2020. Als je wilt solliciteren, klik dan op de button ‘solliciteer’ op deze pagina.

Topaz. Het hele leven telt.

Bron: Topaz

Reacties

Tags:
Back to Top ↑