Klussen

Gepubliceerd op 13 mei 2020

Gezocht: Docenten levensbeschouwing (zsm, Enschede)

Ben jij docent levensbeschouwing en wil je aan de slag in Enschede? Leer jij leerlingen kritisch te kijken naar de wereld om zich heen? Wil jij je met een team van betrokken collega’s inzetten voor goed onderwijs? Wij maken graag kennis met je, want we zijn op zoek naar meerdere Docenten levensbeschouwing, eerste- en tweedegraads.

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. De school ziet haar taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. Het Bonhoeffer College wil in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin we leerlingen in staat stellen zich breed te ontwikkelen en hen uitdagen tot actief en zelfstandig leren.

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen levensbeschouwing aan leerlingen in de onder- of bovenbouw van het havo/vwo (locatie Bruggertstraat) en/of aan leerlingen in de mavo/mavo-gt van de locatie Geessinkweg.

Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het vak levensbeschouwing. Je hebt kennis van formatief toetsen en beschikt over goede didactische vaardigheden. Je verstaat de kunst om kennis op een doeltreffende manier over te dragen. Je hebt oog voor de mens achter de leerling, bent reflectief en gesteld op goede relaties met je leerlingen en je collega’s. Je kunt goed samenwerken en bent gericht op het leren van de leerlingen én jezelf.

Lees hier verder.

Bron: BC

Tags:
Back to Top ↑