Klussen

Gepubliceerd op 30 mei 2020

Gezocht: Eventmanager Vredesweek (11-6, Utrecht)

PAX staat voor vrede en brengt mensen bij elkaar die de moed hebben om voor vrede te gaan. Samen met mensen in conflictgebieden en betrokken burgers wereldwijd werkt PAX aan een menswaardige en vreedzame samenleving, overal in de wereld.

PAX werkt samen met lokale partners in (post)conflictgebieden als Syrië, Colombia, Zuid-Soedan en op de Balkan aan vredesopbouw en opbouw van een rechtvaardige samenleving. Daarnaast voert PAX campagne en strijdt zij voor gerechtigheid voor slachtoffers van mensenrechtenschendingen. In Nederland brengt PAX jaarlijks duizenden mensen op de been tijdens de landelijke Vredesweek, onder meer via de vele Ambassades van Vrede en de Walks of Peace.

Wij zijn op zoek naar een ZZP-er of tijdelijk medewerker: Eventmanager Vredesweek. Startdatum z.s.m. tot begin oktober 2020 voor 24 uur per week.

Wat ga je doen?
De Vredesweek (19 – 27 september 2020) is dé actieweek voor vrede. Ieder jaar organiseert PAX de Vredesweek in samenwerking met lokale groepen. Zij organiseren activiteiten door het hele land. Dit jaar wil PAX daarnaast ook een (online) event organiseren voor een brede doelgroep: met online streamen van films, presentaties, online ontmoetingen en workshops.

Lees hier verder.

Bron: PAX
Back to Top ↑