Overige vacatures

Gepubliceerd op 16 juni 2020

Gezocht: Medisch Coördinator (27-6, Amsterdam)

Kruispost in Amsterdam is op zoek naar een Medisch Coördinator (M/V) voor 24 uur per week.

Kruispost biedt medische en psychosociale zorg aan mensen die in de reguliere zorg geen hulp kunnen vinden: onverzekerden, daklozen en (uitgeprocedeerde) asielzoekers. Per jaar bezoeken zo’n 3800 patiënten Kruispost, dat betekent jaarlijks ruim 10.000 consulten en bewijst daarmee in een enorme behoefte te voorzien.

Kruispost werd opgericht in 1983 in de samenwerking tussen de communautaire gemeenschap Oudezijds 100 en de Johanniter Orde.
De medische hulp op de Kruispost is vergelijkbaar met die van een huisartsenpraktijk. Uniek is het bieden van de mogelijkheid om een beroep te doen op maatschappelijk werk, dit omdat de vraag van de patiënt vaak breder is dan alleen de medische. Het werk op de Kruispost wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers. Het team bestaat uit: medici (huisartsen, (vak)specialisten) en overige specialisaties als tandartsen, die worden ondersteund door receptionisten en administratieve medewerkers. Zie ook www.kruispost.nl

De medisch coördinator is samen met de algemeen coördinator verantwoordelijk voor het algehele zorgaanbod en voor de kwaliteit van zorg.

Algemene profieleisen:
– Christelijke identiteit
– Enkele jaren werkervaring als arts, BIG registratie
– Teamspeler én leidinggevende capaciteiten
– Ervaring in het doen van vrijwilligerswerk/begeleiden van vrijwilligers
– Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en in het Engels

De functie is voor 24 uur, bij voorkeur verdeeld over 3 dagen, uitgebreide omschrijving is te vinden op www.kruispost.nl/vacaturemedischcoordinator.

Inschaling volgens cao-GGZ.

De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd. Wij bieden een marktconform salaris, passend bij opleiding en werkervaring.

Uw brief met CV kunt u uiterlijk 27-06-2020 sturen naar kruispost@oudezijds100.nl o.v.v. vacature medisch coördinator.

Bron: Kruispost.nl

Tags:
Back to Top ↑