Vacatures

Gepubliceerd op 4 juni 2020

Gezocht: Geestelijk verzorger (zsm, Veldhoven)

Oktober (voorheen RSZK Zorgprofessionals) is een innovatieve organisatie die uitdagingen omarmt. Met 1700 medewerkers, 1000 vrijwilligers, 9 woonzorglocaties, hospice, thuiszorg en welzijnsdiensten in de Kempen, Veldhoven en Waalre bieden wij in onze regio een breed en onderscheidend palet van zorg- en dienstverlening aan kwetsbare ouderen.  

Oktober staat voor de beste zorg voor kwetsbare ouderen in de Kempen. We willen dat zij zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Veel van onze cliënten worstelen met de veranderingen in hun leven. Er is veel wat ze nog willen doen, maar ze moeten steeds vaker om hulp vragen. Voor deze mensen willen wij er zijn. We bieden hun alle zorg en ondersteuning die ze nodig hebben. Zodat ze kunnen leven op een manier die bij hen past. Dat doen we niet alleen in zorgcentra, maar ook thuis. We streven ernaar dat mensen zich veilig en geborgen voelen, waar hun bed ook staat. Om dat te bereiken, kijken we verder dan de huidige zorg. We dagen onszelf uit om nieuwe oplossingen te bedenken en daarbij nieuwe technologie en werkwijzen in te zetten. Daarnaast faciliteren we onze medewerkers om te groeien in het werk en bij te blijven in ontwikkelingen. Bij Oktober hebben we plezier in ons werk en dat stralen we ook uit. 

Voor onze locaties in Veldhoven zijn wij per direct op zoek naar een Geestelijk Verzorger (Tijdelijk contract voor 18 uur per week).   

Als Geestelijk Verzorger zet je jezelf actief in voor het mentaal welbevinden van cliënten, naasten en medewerkers door het geven van professionele en ambtshalve begeleiding en hulp bij fundamentele vragen rondom leven, ziekte en dood gegeven vanuit en op basis van geloofs- en levensovertuiging. 

Je biedt op eigen initiatief, op verzoek of verwijzing geestelijke ondersteuning door middel van aandacht, een gesprek of ritueel gericht op de verwerking en acceptatie van bijvoorbeeld ouderdom, eenzaamheid, ziekte, handicap en sterven. Je organiseert en begeleidt activiteiten, verzorgt vieringen en themabijeenkomsten en levert een bijdrage aan bijscholing. Coördineert, begeleidt en coacht vrijwilligers. Levert een bijdrage aan de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van zorg- en behandelplannen. Daarnaast neem je deel aan operationele overleggen en geef je de Raad van Bestuur gevraagd en ongevraagd advies inzake geestelijke verzorging.  

Jij:  
– Beschikt over een relevante opleiding (WO werk- en denkniveau); 
– Bent geregistreerd in het register van de SKGV of bereid deze registratie aan te vragen; 
– Voelt je thuis bij de christelijke traditie en bent in staat aan te sluiten bij cliënten en naasten met uiteenlopende levensbeschouwelijke achtergronden; 
– Hebt relevante en specifieke kennis en ervaring behorende bij onze doelgroep; 
– Beschikt over een brede kennis m.b.t. het verwerken van ziekte, lijden, verlies en dood; 
– Bent zelfstandig, neemt initiatief, stelt makkelijk prioriteiten en kunt goed samenwerken; 
– Bent alert op het individuele welbevinden van cliënt en medewerker en hebt veel inlevingsvermogen; 
– Bent sociaal en communicatief vaardig in het contact met cliënten en naasten. 

Wat bieden wij jou:  
– Een uitdagende baan binnen een enthousiast team van collega’s;   
– Een tijdelijk contract tot 31 december 2020, met (afhankelijk van de ontwikkelingen) mogelijkheid tot verlenging met een vast contract; 
– Scholing waardoor je kennis op peil blijft en je jezelf kunt blijven ontwikkelen;    
– Ruimte voor eigen inbreng vanuit je deskundigheid;    
– Goede randvoorwaarden om je werk fijn te kunnen doen;    
– Een marktconform salaris met min. € 3.196,14 en max € 4.744,40 o.b.v. 36 uur per week volgens CAO VVT/ FWG 60); 
– Goede secundaire voorwaarden; 
– De Kempische sfeer van vriendelijkheid, persoonlijk contact en samen. 

Ben je enthousiast?  
Solliciteer dan via de knop op deze pagina en voeg je motivatie en een up to date cv toe! Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met Beate Rose, Geestelijk Verzorger op telefoonnummer 06-239 78 019.  

Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure.    

Bron: Oktober

Tags:
Back to Top ↑