Vacatures

Gepubliceerd op 14 september 2020

Gezocht: Geestelijk verzorger (1-10, Zoetermeer)

De dienst Geestelijke Verzorging van het LangeLand Ziekenhuis bestaat uit een tweetal in deeltijd werkende geestelijk verzorgers. Vanwege het vertrek van een van hen zoeken wij een Geestelijk verzorger (protestant) voor 16 uur per week.

Over ons
De dienst Geestelijke Verzorging heeft een vanzelfsprekende plaats in het LangeLand Ziekenhuis. Het LangeLand Ziekenhuis is continu in ontwikkeling en ook de zorg voor zingeving en spiritualiteit aan patiënten door de dienst Geestelijke Verzorging ontwikkelt zich doorlopend.

Functieomschrijving
– Samen met de collega geestelijk verzorger ben je verantwoordelijk voor de geestelijke begeleiding van patiënten en/of hun naasten, zowel in de kliniek als op de poliklinieken. Je levert daarnaast een bijdrage aan de uitvoering en organisatie van de oecumenische zondagsvieringen.
– Samen met je collega begeleidt je het team van DGV-vrijwilligers.
– Kortom als Geestelijk Verzorger lever je een bijdrage aan het totale zorgbeleid van de organisatie en aan het beleid van de Dienst Geestelijke Verzorging in het bijzonder.

Kun jij proactief handelen, zelfstandig  werken en uitstekend met alle medewerkers van het LangeLand communiceren?
Ben je op verzoek beschikbaar is voor de medewerkers (organisatie breed) en heb je externe contacten met de voor de geestelijke verzorging relevante instanties in de regio?
Reageer dan op deze vacature en wellicht ben jij de creatieveling met goede ideeën over hoe geestelijke verzorging vorm kan krijgen in de dynamische context van het LangeLand Ziekenhuis.

Functie-eisen
– Een voltooide theologische opleiding op academisch niveau;
– Ervaring als geestelijk verzorger in een klinische setting;
– Een oecumenische instelling en openheid naar andere geloofsovertuigingen en levensbeschouwingen;
– Lidmaatschap van de Vereniging van Geestelijk Verzorgers (VGVZ) en registratie in het kwaliteitsregister voor geestelijk verzorgers (SKGV);
– Bij voorkeur kennis en ervaring in het bespreekbaar maken van medisch-ethische kwesties;
– De bereidheid deel te nemen aan de 24-uurs bereikbaarheid.

Arbeidsvoorwaarden
– Een baan voor 16 uur per week, waarbij de maandag en woensdag onze voorkeur heeft;
– Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, met uitzicht op een structureel dienstverband;
– Wij bieden je voor deze functie een salaris in FWG 65 (tussen €3.664,- en €5.504,- bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring);
– 144 Vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis (bij een fulltime dienstverband);
– 8,33 % Vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden. 

Contactinfo
Zie jij jezelf al bij ons werken? Solliciteer dan direct via deze link! De vacature staat open tot 1 oktober, daarna starten wij het selectieproces. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met dhr. F. Kazenbroot, geestelijk verzorger, tel: 079-3462668 (dinsdag en donderdag); of mail naar f.kazenbroot@llz.nl om een belafspraak te maken voor een ander tijdstip.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 14 oktober. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bron: LangeLand ziekenhuis

Tags:
Back to Top ↑