Overige vacatures

Gepubliceerd op 16 oktober 2020

Gezocht: Coördinator studentenzaken (15-11, Zwijndrecht)

Het Evangelisch College in Zwijndrecht zoekt per 1 januari 2021 een Coördinator studentenzaken (15 uur per week).

Het Evangelisch College is een interkerkelijk opleidingsinstituut dat aan volwassenen deeltijdopleidingen en cursussen aanbiedt op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Pastoraat, Jongerenwerk, Prediking en Leiderschap. Dit werk wordt vanuit het EC-Onderwijscentrum in Zwijndrecht aangestuurd door een enthousiast team van medewerkers. Vanwege de groei van ons opleidingsaanbod zoeken we een tweede coördinator studentenzaken.

Wat houdt de functie in?
In deze functie ben je samen met een collega het eerste aanspreekpunt (telefonisch of per e-mail) voor alle studenten van onze deeltijdopleidingen (circa 300 studenten). Je taak is om onze studenten zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen bij hun studie. Ook beantwoord je vragen van (kandidaat)studenten.
Je werkt binnen bestaande protocollen, maar tegelijkertijd lever je waar nodig maatwerk. Daarnaast beheer je secuur studentengegevens (waaronder cijfers, studievoortgang e.d.). In je functie heb je veelvuldig contact met collega’s en neem je deel aan teamvergaderingen. Als schakel tussen organisatie en studenten ondersteun je ook je andere collega’s in hun werkzaamheden. Naast genoemde werkzaamheden bestaat ook de mogelijkheid ingezet te worden bij de algemene administratieve werkzaamheden.

Wie zoeken we?
– Je bent overtuigd christen, maakt deel uit van een christelijke geloofsgemeenschap en onderschrijft de missie en identiteit van het Evangelisch College.
– Je hebt affiniteit met het werk van het Evangelisch College.
– Je hebt aantoonbaar coördinerende en administratieve kwaliteiten.
– Je kunt goed overweg met Word en Excel en vindt gemakkelijk je weg in nieuwe systemen.
– Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling (telefonisch contact) als schriftelijk, waarbij je het Nederlands uitstekend beheerst.
– Je bent secuur, stressbestendig, bewaart het overzicht en kunt snel werken.
– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
– Je hebt bij voorkeur affiniteit met de christelijke theologie.
– Je neemt genoegen met een bescheiden salaris (zie onder).
– Je bent bij voorkeur woonachtig in een straal van 50 km van het administratiekantoor in Zwijndrecht.

Wat hebben we je te bieden?

Je komt te werken in een missie-gedreven organisatie met een toegewijd team van 25 medewerkers. Op ons goed verzorgde kantoor in Zwijndrecht bouwen we aan een professionele organisatie die met (relatief) beperkte middelen een zo groot mogelijk bereik en impact wil creëren.
Omdat we als Evangelisch College een particuliere onderwijsinstelling zijn die niet door de overheid wordt gesubsidieerd, dien je er rekening mee te houden dat onze arbeidsvoorwaarden niet marktconform zijn
(salariëring is circa € 1700,- per maand bij voltijdse aanstelling). De werkdagen worden in onderling overleg vastgesteld. Qua vakanties sluiten we grotendeels aan bij de reguliere onderwijsvakanties (jaarlijks vijftig vakantiedagen).

Sollicitatieprocedure
Als je wilt solliciteren, doe dit dan vóór 15 november 2020. We ontvangen je sollicitatie graag per e-mail met daarbij een CV, motivatiebrief en een recente (pas)foto. Stuur je e-mail naar drs. C. van Nes, algemeen-directeur van het Evangelisch College: c.vannes@evangelisch-college.nl. Na ontvangst van je e-mail ontvang je een ontvangstbevestiging. Na 15 november wordt een selectie gemaakt en in de dagen daarna worden de sollicitatiegesprekken gevoerd. Na de formele aanstelling vangt het eigenlijke werk aan vanaf 4 januari 2021.

Bron: Evangelisch-college.nl

Tags:
Back to Top ↑