Vacatures

Gepubliceerd op 23 oktober 2020

Gezocht: Expert levensbeschouwing (30-11, Evere)

Bij het Ministerie van Defensie in Evere (België) is momenteel een vacature voor een Expert levensbeschouwing met ingang van 22 april 2021. Het werkregime gaat in overleg.

In de schoot van de Dienst Religieuze en Morele Bijstand (DRMB) wordt je tewerkgesteld als expert in één van de binnen Defensie vertegenwoordigde levensbeschouwing (joods, rooms-katholiek, islamitisch, protestants, vrijzinnig humanistisch). Op vraag van het expertiseplatform levensbeschouwing werk je adviezen uit binnen het spiritueel-existentiële domein (dit zijn vragen betreffende religieuze en filosofische materies, moraal, ethiek en culturele identiteit) en dit ten voordele van de Defensiegemeenschap en met als doel een beter samenleven binnen een diverse samenleving. Je schrijft teksten, uitgaande van jouw levensbeschouwing, ten voordele van de verschillende publicaties van DRMB.

Je neemt deel aan de inhoudelijke organisatie van activiteiten die door DRMB als geheel of door één van de soevereine diensten van DRMB georganiseerd worden. Dit kunnen academische zittingen en studiedagen zijn, plechtigheden, etc.

Lees hier verder.

Bron: Mil.be
Back to Top ↑