Overige vacatures

Gepubliceerd op 17 oktober 2020

Gezocht: Facilitair medewerker (30-10, Utrecht)

Het Aartsbisdom Utrecht is één van de bisdommen van het Rooms-Katholiek Kerkgenootschap in Nederland. Ten behoeve van de facilitaire dienst zoekt het aartsbisdom op korte termijn een Facilitair medewerk(st)er voor 37,5 uur per week (1 fte).

Het gaat bij deze functie overwegend om schoonmaakwerkzaamheden van werkkamers, maar ook om meer ‘traditioneel’ huishoudelijk werk, zoals het in de boenwas zetten van antiek meubilair, zilver poetsen en het wassen en strijken van paramenten. Daarnaast behoort de catering voor vergaderingen tot de taken, alsmede het fungeren als manusje-van-alles (kleine reparaties uitvoeren; een boor kunnen hanteren enz.).

Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie strekt tot aanbeveling, zo mogelijk bij een vergelijkbare instelling dan wel in een vergelijkbare werkomgeving (met veel ‘traditioneel’ huishoudelijk werk). De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woont in Utrecht of omgeving, die praktiserend rooms-katholiek is, de leer van de Kerk onderschrijft en een levensstaat voert die daarmee overeenstemt.

De aanstelling zal in eerste instantie geschieden voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren behoort daarna een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Het Aartsbisdom Utrecht biedt:
– een salaris, passend bij uw functie, leeftijd en ervaring;
– goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13de maand, adv-dagen en een goed pensioen (PfZW).

Sollicitatiebrieven, vergezeld van een c.v., dienen schriftelijk en/of per e-mail vóór 30 oktober a.s. te worden gericht aan: Aartsbisdom Utrecht t.a.v. mr. J.L.W.M. Zuijdwijk, Maliebaan 40, 3581 CR Utrecht | e-mail: economaat@aartsbisdom.nl.

Bron: Aartsbisdom.nl

Tags:
Back to Top ↑