Uw vacature op Reliwerk

Reliwerk is dé website in Nederland en Vlaanderen voor professionals, vrijwilligers, studenten en anderen die werkzaam zijn op het terrein van religie/zingeving/spiritualiteit. Per maand komen er tussen de 55.000 en 60.000 unieke bezoekers op de site.

Uw vacaturetekst op Reliwerk

Wilt u uw vacature vermeld hebben op Reliwerk voor de gehele reactietermijn (door u te bepalen)? Hieronder de mogelijkheden/tarieven (met ingang van 1 januari 2019).

1. De kosten voor plaatsing van een vacature op Reliwerk voor non-profit-organisaties/religieuze gemeenschappen en organisaties bedragen € 65,00 (excl. btw). Voor dit bedrag wordt de vacature ook geplaatst in de Reliwerk facebook-groep (ruim 2700 leden).

2. De kosten voor plaatsing van een vacature op Reliwerk voor bedrijven bedragen € 85,00 (excl. btw). Voor dit bedrag wordt de vacature ook geplaatst in de Reliwerk facebook-groep (ruim 2600 leden).

Pakketten
Hebt u meerdere vacatures voor plaatsing op Reliwerk? Dan is er ook de mogelijkheid om een pakket van 5 of 10 vacatures te kopen. Hiermee krijgt u kwantumkorting.

1. Voor non-profit-organisaties bedragen de kosten voor een pakket van 5 vacatures 260 euro (excl. btw) en voor een pakket van 10 vacatures 500 euro (excl. btw). Voor dit bedrag worden de vacatures ook geplaatst in de Reliwerk facebook-groep (ruim 2700 leden)

2. Voor bedrijven bedragen de kosten voor een pakket van 5 vacatures 350 euro (excl. btw) en voor een pakket van 10 vacatures 680 euro (excl. btw). Voor dit bedrag wordt de vacature ook geplaatst in de Reliwerk facebook-groep (ruim 2600 leden).

Hoe tekst aan te leveren?
De tekst van de vacature (in word of pdf) en een afbeelding (liggend en liefst minimaal 600 pixels breed en in gif of jpg) kunt u sturen naar dhr. G. Idema – g.idema@intermonde.nl. Na ontvangst van uw mail krijgt u z.s.m. bevestiging.

Nota
De nota wordt u (alleen) per e-mail toegezonden.

Extra aandacht voor uw vacature?
U wilt de vacature niet alleen vermeld hebben op Reliwerk (en in de Reliwerk facebook-groep)? Klik hier voor de mogelijkheden.


Back to Top ↑