Over Reliwerk | FAQ

Reliwerk is een website voor Nederlandse en Vlaamse reli-professionals. Reli-professionals zijn personen die in hun werk op de een of andere manier met religie/levensbeschouwing te maken hebben. Reli-professionals zijn niet alleen theologen of docenten godsdienst, maar bijvoorbeeld ook medewerkers in (religieuze) musea, uitgevers van religieuze boeken, acteurs in religieuze theaterstukken en personen die actief zijn in de wereld van de interreligieuze dialoog.

De website is bedoeld voor zowel christelijke als niet-christelijke reli-professionals, ook maakt het niet uit of zij vrijzinnig zijn of ‘orthodox’. En: niet-religieuze reli-professionals zijn ook van harte welkom. Kortom: voor elk is er wat wils!

Reliwerk maakt deel uit van een (groeiende) groep websites die (mede) eigendom zijn van Bureau Intermonde, waaronder Geloofinjeproject.nl en Nieuwemoskee.nl. Deze sites houden zich allemaal bezig met religie en samenleving en/of met religieuze diversiteit.


FAQ

Wanneer is Reliwerk online gegaan?
Reliwerk is op 11 april 2012 na een ‘proefperiode’ van 6 maanden officieel online gegaan.

Wat is het doel van Reliwerk?
Reliwerk wil reli-professionals informeren en inspireren, vooral d.m.v. het plaatsen van vacatures.

Hoeveel bezoekers trekt Reliwerk?
In de maand oktober 2016 zullen naar verwachting tussen de 55.000 en 60.000 unieke bezoekers op de site komen.

Wie is de eigenaar van Reliwerk?
Reliwerk maakt deel uit van een (groeiende) groep websites die eigendom zijn van Bureau Intermonde. Deze sites houden zich allemaal op eigen wijze bezig met religie en samenleving en/of met religieuze diversiteit. Daarnaast werkt de redactie Reliwerk nauw samen met met de redactie van de succesvolle website www.nieuwwij.nl.

Hoe wordt Reliwerk gefinancieerd?
Alle medewerkers dragen aan Reliwerk bij op basis van volledige vrijwilligheid. Slechts de meest noodzakelijke en werkelijk gemaakte kosten worden vergoed. In de aanloopfase zijn alle kosten gedekt door de eigenaar van de site. In de nabije toekomst dient Reliwerk zelfvoorzienend te worden door de inkomsten van o.a. banners en een bescheiden percentage van boekverkoop via de site. De site draait dus zonder subsidies.

Ik wil me graag aanmelden als vrijwilliger. Hoe weet ik of jullie mij kunnen gebruiken?
Reliwerk kan altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Voor meer informatie over vrijwilligerswerkzaamheden: info@reliwerk.nl. Voor studenten die op zoek zijn naar een stageplek, kunnen wij helaas niets betekenen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de Reliwerk Vacaturemailing?
De Reliwerk Vacaturemailing wordt vanaf 1 december 2011 zeer regelmatig verstuurd. Wie geïnteresseerd is om deze te ontvangen, kan zich daarvoor aanmelden via info@reliwerk.nlo.v.v. Reliwerk Vacaturemailing. Vergeet daarbij niet uw naam en e-mailadres te vermelden.

Kan ik Reliwerk steunen door een financiële gift te doen?
Ja, dat kan. Neemt u hiervoor contact op met Bureau Intermonde via info@intermonde.nl.

Mogen wij de RSS-feeds van Reliwerk plaatsen op onze site?
Ja, graag zelfs. Zie https://www.reliwerk.nl/feed/.

Is Reliwerk ook op Facebook en Twitter te vinden?
Op Facebook is Reliwerk te vinden via http://www.facebook.com/home.php?sk=group_180488138675424 en op Twitter via http://twitter.com/#!/reliwerk.

Mag ik het logo van Reliwerk gebruiken?
Ja, maar u dient wel van tevoren dit te laten weten aan de redactie van Reliwerk via info@reliwerk.nl.

Is het mogelijk om te adverteren op Reliwerk?
Jazeker. Voor tarieven en informatie: g.idema@intermonde.nl.


Back to Top ↑